Woon plezieriger en maak uw huis waardevoller!

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen die we produceren, is het beschermd tegen alle slechte omstandigheden; U kunt binnenruimtes hebben wanneer u maar wilt en open ruimtes wanneer u maar wilt. Regen, sneeuw, wind, slechte weersomstandigheden hebben geen invloed meer op u. Kies uit gecontroleerde, volautomatische systemen. Bij gestuurde systemen kun je de genummerde vakken openen en sluiten of het hele systeem helemaal uitschakelen. Sensoren in automatische systemen detecteren automatisch weersomstandigheden en voltooien de zelf openende en sluitende beweging. Als u wilt, kunt u deze bedienen met een afstandsbediening. Indien u dat wenst, verlopen alle transacties volledig automatisch.

Waar wordt een gemotoriseerde terrasoverkapping gebruikt?

De gebruiksgebieden van gemotoriseerde zonneschermen zijn verspreid over veel verschillende sectoren en veel individuele gebruiksgebieden. Individuen of rechtspersonen die op zoek zijn naar een meer decoratieve, uniekere uitstraling en functionaliteit willen toevoegen aan de open ruimtes van hun bedrijf, kunnen profiteren van de kwaliteitsoplossingen die we bieden. Waar wordt de gemotoriseerde luifel gebruikt? Het antwoord is heel simpel. Gemotoriseerde luifelsystemen kunnen overal worden gebruikt waar bescherming nodig is tegen slechte weersomstandigheden. Veel voorkomende toepassingsgebieden zijn:


  • Balkons
  • Terrassen
  • Wintertuinen
  • Restaurants
  • Cafés
  • Hotels
  • Zwembaden

En het kan op veel verschillende gebieden worden gebruikt. Als u de meest rationele oplossing wilt bereiken en wilt profiteren van betaalbare prijsvoordelen; Neem zonder tijdverlies contact op met onze deskundige medewerkers.

Sedano terrasoverkapping


Nieuw

Sedano terrasoverkapping

Sedano terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen d..

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun we..

Viola glazenschuifwanden

Viola glazenschuifwanden

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te besch..

Lavanda terrasoverkapping

Lavanda terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen..

 

Geintresseerd in onze producten Zoek een officiële dealer