Woon plezieriger en maak uw huis waardevoller!

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

Standaard is de polycarbonaat dak terrasoverkapping leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060, 6060 of 7060 mm (of een meervout hiervan) uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan echter een breedte tot 12 meter geleverd worden! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crèmewit RAL 9001 & Antraciet structuur RAL 7024. De 16 mm dikke polycarbonaat dakbedekking kan standaard in helder of opaal (melkwit) worden geleverd.

Delfinio terrasoverkapping


Nieuw

Sedano terrasoverkapping

Sedano terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen d..

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun we..

Viola glazenschuifwanden

Viola glazenschuifwanden

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te besch..

Lavanda terrasoverkapping

Lavanda terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen..

 

Geintresseerd in onze producten Zoek een officiële dealer