Woon plezieriger en maak uw huis waardevoller!

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te beschermen tegen wind en kou. Op dezelfde manier kunnen bepaalde gebieden op de werkplek worden gescheiden omdat ze verschillende kenmerken hebben. Een glazenschuifwand kan worden gebruikt om elk deel van het huis of de werkplek te scheiden. Glas dat het beeld niet blokkeert, maar een deel ervan fysiek scheidt, zal zeer nuttig zijn.

Mensen die elk onderdeel met een scheidingswand willen scheiden, moeten dit doen met glazen schuifsystemen. Dankzij deze systemen wordt een grote winst gemaakt uit de grond. Omdat het in een glijdende vorm beweegt, is het niet nodig om een ruimte te scheiden voor de te openen ruit. Bovendien blijven de secties gescheiden van de buitenruimte aangezien je dankzij het glas nog steeds naar buiten kunt kijken. Er is geen breukprobleem omdat het wordt bereid met het gebruik van volledig duurzame materialen.

Waar worden schuifglassystemengebruikt?

De ingangsdelen van de werkplekken zijn de eerste gebieden waar deze glazen schuifsystemen worden gebruikt. Bedrijven die niet volledig willen loskoppelen van de buitenwereld kunnen dit bereiken met glassystemen. Bovendien kunnen de kamers of verschillende gebruiksruimten binnen de kantoren worden gescheiden door glazen schuifsystemen.

Als de huizen, terrassen, zwembaden etc. een terrasoverkapping hebben, moeten de uitgangen naar deze gebieden ook worden gecontroleerd. Het gebruik van glas in deze gebieden zal de juiste keuze zijn op een manier om niet te stoppen met communiceren met de natuur. Schuifglas geproduceerd door ons bedrijf kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en veilig worden gebruikt.

Viola glazenschuifwanden


Nieuw

Sedano terrasoverkapping

Sedano terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen d..

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

Mazzo gemotoriseerde verticale glazenschuifwand

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun we..

Viola glazenschuifwanden

Viola glazenschuifwanden

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te besch..

Lavanda terrasoverkapping

Lavanda terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen..

 

Geintresseerd in onze producten Zoek een officiële dealer