Woon plezieriger en maak uw huis waardevoller!
  • Glazen dak terrasoverkapping

Voor wie wil genieten van het ultieme buitenleven gevoel voor een scherpe prijs zonder concessies te willen doen op het gebied van luxe is de glazen dak terrasoverkapping ontwikkeld. Deze high-end aluminium terrasoverkapping is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel waardoor deze kan worden uitgevoerd met dakbedekking van gelaagd glas.

Standaard is de glazen dak terrasoverkapping leverbaar in een breedtemaat van 4060, 5060, 6060 of 7060 mm (of een meerfout hier van) uit één stuk en heeft een uitval van 2500, 3000, 3500 of 4000 mm diep. Gekoppeld kan het echter geleverd worden tot een breedte van 12 meter! Deze terrasoverkapping is verkrijgbaar in de lakuitvoeringen Crèmewit RAL 9001 & Antraciet structuur RAL 7024

Glazen dak terrasoverkapping

  • Model: Glazen dak terrasoverkapping
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 0,00€

  • Excl. BTW: 0,00€

Nieuw

Guillotine glas systeem

Guillotine glas systeem

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun we..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Glazenschuifwanden

Glazenschuifwanden

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te besch..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Lamellen dak terrasoverkapping

Lamellen dak terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Polycarbonaat dak terrasoverkapping

Polycarbonaat dak terrasoverkapping

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!Standaard is de..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

 

Geintresseerd in onze producten Zoek een officiële dealer