Woon plezieriger en maak uw huis waardevoller!

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun werkplek. Bij de scheiding van een ruimte met glas moeten de ramen te openen zijn. Vooral het glas dat wordt gebruikt in gebieden waar het gewenst is om verweven te zijn met de natuur moet ook mensen in staat stellen om naar buiten te gaan.

De minimale opening gebieden van de ramen bieden grote voordelen. Glas in de vorm van een klassieke deur verstoort de integriteit van het beeld. Bovendien moet er aan beide zijden ruimte worden gelaten om de deur te kunnen openen en sluiten. Veel problemen zullen echter worden opgelost wanneer de gehele ruit naar boven wordt geopend. De mechanismen waarin de ramen bewegen met dit systeem worden guillotine glassystemen genoemd. Vandaag de dag kan het worden getoond als de eerste keuze van velen.

Waar worden Guillotine glazen gebruikt?

Het gebruik van guillotine glassystemen varieert sterk. Allereerst, als er wintertuin of zomertuin ontwerpen in de huizen, deze gebieden worden gescheiden door guillotine glas. Daarnaast behoren cafés en restaurants tot de bedrijven die deze technologie vaak gebruiken.

Het terras is een van de meest nauwkeurige producten die de voorkeur kan hebben op de vloeren. Daarom moeten guillotineramen de voorkeur krijgen in cafés, restaurants of trouwzalen met terrassen. Het is een uiterst veilig systeem en biedt een groot aantal voordelen voor degenen die het gebruiken. Het is een systeem dat automatisch kan worden in- en uitgeschakeld en voorkomt dat mensen moe worden.

Guillotine glas systeem

  • Model: Guillotine glas systeem
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 0,00€

  • Excl. BTW: 0,00€

Nieuw

Guillotine glas systeem

Guillotine glas systeem

De compartimenten gemaakt met glas bieden altijd een zeer grote elegantie. Mensen geven vaak de voorkeur aan deze elegantie, zowel thuis als op hun we..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Glazenschuifwanden

Glazenschuifwanden

Bepaalde delen van onze leefruimte moeten afgesloten worden. Onze huizen zijn geïsoleerd van de externe omgeving en die zijn bedoeld om hen te besch..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Lamellen dak terrasoverkapping

Lamellen dak terrasoverkapping

Terrasoverkappingen veranderen en verbeteren voortdurend. Ze bieden gemak voor zakelijk en individueel gebruik. Dankzij de verschillende oplossingen..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

Polycarbonaat dak terrasoverkapping

Polycarbonaat dak terrasoverkapping

Deze aluminium terrasoverkapping staat al enkele jaren bekend als de overkapping met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!Standaard is de..

0,00€ Excl. BTW: 0,00€

 

Geintresseerd in onze producten Zoek een officiële dealer